RSS

Events

Act now for the planet @ Keybar 23.5/14

Παρασκευή 23 Μαΐου

Παγκόσμια ημέρα για την προστασία της χελώνας.

Χελώνες δεν έχουμε στο Key. Έχουμε όμως ένα φούρναρη κ ένα μαύρο πουλί. Οι djs Baker & Blackbird (aka Γιώργος Μαυρόπουλος) συναντιούνται επιτέλους στα deck του Key Bar. Για ένα dj set που θα μας μείνει αξέχαστο!

(You can't afford to be slow in an emergency. Act now for the planet.)

Πραξιτέλους 37, Σύνταγμα, Αθήνα
Σταθερό Τηλ: 210 3230380Karaoke @ Quartier Balzac 23.5/14

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΧΟΡΕΨΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΡΩΙ...

ΜΗ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ !!BAD KIDS meet KRUNK || Πλυντήριο BAR || 24.05

Η αγία τριάδα θα πολλαπλασιάσει επί 3 όλα σας τα συναισθήματα! Συναίσθημα αγάπης, συναίσθημα για χορό, συναίσθημα για χαμόγελα, συναίσθημα για κατανάλωση ποτού.

ΑΓΑΠΗ ΜΟΝΟ !!!

Κολοκυνθούς 30 & Λεοννάτου 5-7 Μεταξουργείο, Αθήνα
Κινητό Τηλ: 6978218867

"FIGHT CLUB" & "NIGHTDREAMS" @Fratelli Cocktailbar 24.5/14

Έρχεται και θα γίνει χαμός!!!
Το ερχόμενο Σάββατο, νέα συνεργασία με το "FIGHT CLUB" & "NIGHTDREAMS" στο Fratelli Cocktailbar


Jukebox Swing Party | 22.05.2014

Λεωνίδου 31 (Πλατεία Αυδή) Μεταξουργείο, Αθήνα
Σταθερό Τηλ: 211 0121099

Το καθιερωμένο και αγαπημένο swing party επιστρέφει για άλλη μία Πέμπτη στον "Μπλε Παπαγάλο"
Μαζί του φέρνει πολύ κέφι, τρελή όρεξη για χορό και πολλές αγαπημένες μελωδίες καθώς back-to-back στις μουσικές επιλογές θα είναι η Rena Tsageou και ο Thanasis Oikonomou!

Μη λείψει κανείς!Riot Sonatas Live @ Kaxon 21.5/14

Οι RIOT SONATAS είναι ένα κουαρτέτο σύγχρονης αυτοσχεδιαστικής μουσικής που με το ένα πόδι πατάνε στην εκρηκτικότητα της rock και με το άλλο στην πολυχρωμία της jazz.Συνδυάζουν φαινομενικά ετερόκλητες επιρροές (από την μοντέρνα νεο-υορκέζικη jazz του David Binney στον αρχέγονο μινιμαλισμό του Steve Reich και από τα πολυρυθμικά grooves του Steve Coleman και τoυ Magic Malik στην οργιαστική electronica των '90s) επιθυμώντας όμως σε κάθε στιγμή να αναζητούν κ να αναδεικνύουν τον δικό τους εσώτερο ήχο.Το αστικό τοπίο,οι συγκρούσεις εντός του και η καθημερινή ονειροπόληση,καθορίζουν σημαντικά την διάθεση της μουσικής των Riot Sonatas που άλλοτε ηχεί σαν "ηχητικός διαλογισμός" και άλλοτε σαν μια βίαιη δίνη-πάντοτε όμως ειλικρινής και βαθιά ριζωμένη στο τώρα και στο σήμερα.OLDSCHOOL 90'S PARTY by 90ίλες || 17/05 @ Πλυντήριο Bar

Το Σάββατο 17 Μαίου όοολες οι μουσικές των 90s μπαίνουν στο πλυντήριο σε ένα μεγάλο 90s PARTY αφιερώμα με...απ'όλα !!! 
Σας περιμένουμε όλους με πολύ διάθεση για 90s χορό !!

90ίλες blog

3 ευρώ Μπύρες,κρασιά, τσίπουρα | 4 ευρώ μπύρες 500 ml |5,50 ευρώ ποτά | 2 ευρώ σφηνάκια | 55 ευρώ μπουκάλι

Κολοκυνθους 30 & Λεονατου 5-7, μεταξουργείο."Walk this way" with Giorgos Chrisostomou @ Ginger Ale 17.5/14
Θεμιστοκλέους 74 Πλατεία Εξαρχείων, Αθήνα
Σταθερό Τηλ. 210 3301246


Black Cotton Doll quartet @ Loukoumi Bar |2.5/14|

A mix of styles and world cultures keeping the blues and Jazz in her soul adding interesting beats and world’s sounds. She is very much influenced by her Greek origin mixing sounds from Asia to Afrika and Europe grooving to R’n'B and Afro rhythms.

”Music is one! According to me there are no limits, genres, or styles as long as the music is right..Then every music is a blessing.”

What represents Black Cotton Doll and her team? Creativity, Passion, Music Unpredictability, Evolution & Versatility.

George Micros on the piano
Yoel Soto on bass
Vaggelis Baliousis on drums
Black Cotton Doll aka Ioanna Tsagari on vocals
Όροι Χρήσης Διαγωνισμού 28/04/2014 - 05/05/2014

Όροι Χρήσης Διαγωνισμού

1. Αντικείμενο του Διαγωνισμού. Η εταιρία με την επωνυμία My Happy Hour (εφεξής καλούμενη η «Διοργανώτρια»), προκηρύσσει διαγωνισμό (περαιτέρω ο «Διαγωνισμός»), ο οποίος θα διεξαχθεί στο Διαδίκτυο, στη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης  https://www.facebook.com/myhappyhour.gr.

2. Δικαίωμα Συμμετοχής στο Διαγωνισμό. Δικαίωμα συμμετοχής στην προωθητική ενέργεια/διαγωνισμό έχουν όλοι οι μόνιμοι κάτοικοι Ελλάδας, που έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους και έχουν πλήρη δικαιοπρακτική ικανότητα.

3. Αποκλεισμός Διαγωνιζομένων. Από τον Διαγωνισμό αποκλείονται όσοι εμπίπτουν στις ακόλουθες περιπτώσεις: (α) Οι εργαζόμενοι της  Διοργανώτριας (β) τα πρόσωπα συγγένειας α’ και β’ βαθμού με τους ανωτέρω υπό (α) και (β) εργαζόμενους και οι σύζυγοι των εργαζόμενων αυτών.

4. Διάρκεια του Διαγωνισμού. Ως διάρκεια διεξαγωγής του Διαγωνισμού ορίζεται το χρονικό διάστημα από την 28η Απριλίου 2014 (περαιτέρω η «Έναρξη του Διαγωνισμού»), έως και την 5η Μαίου 2014 (περαιτέρω η «Λήξη του Διαγωνισμού»). Έγκυρες θεωρούνται οι συμμετοχές που υποβάλλονται εντός των χρονικών ορίων της προωθητικής ενέργειας. Την Τρίτη 06/5/2014 θα ανακοινωθεί το όνομα του νικητή. Ο νικητής κερδίζει για 5 άτομα 1 πύργο 5 Lt μπύρα της επιλογής τους + 1 ποικιλία mix grill μεγάλη + 1 μπρέτσελ  αξίας 75,00€ στην τοποθεσία Arch Beer House στo Περιστέρι στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως 91-93, Αθήνα, εκτός Παρασκευή και Σάββατο.

5. Τρόπος Συμμετοχής στο Διαγωνισμό. Για τη συμμετοχή στον διαγωνισμό, δεν απαιτείται η αγορά προϊόντος. Ο/Η κάθε συμμετέχων/ουσα προκειμένου να πάρει μέρος στον διαγωνισμό θα πρέπει να είναι εγγεγραμμένος/η στο Facebook και να έχει κάνει:


α) “Like” στη σελίδα Facebook  «My Happy Hour» https://www.facebook.com/myhappyhour.gr

β) “Κοινοποίηση” της «φωτογραφίας» του διαγωνισμού

γ) Εγγραφή στην ιστοσελίδα  http://www.myhappyhour.gr

 

Κατόπιν προηγούμενης αποδοχής από αυτόν/αυτήν τόσο των όρων εγγραφής του Facebook όσο και των όρων συμμετοχής του διαγωνισμού επιβεβαιώνοντας έτσι ότι συμφωνεί πλήρως με τους παρόντες όρους συμμετοχής.

Οι συμμετέχοντες οφείλουν να ενεργούν νόμιμα και μέσα στα πλαίσια των χρηστών και συναλλακτικών ηθών. Μετά την εκπνοή της διάρκειας της προωθητικής ενέργειας κάθε υποχρέωση της Διοργανώτριας παύει να υφίσταται, μη υπεχουσών οιασδήποτε υποχρέωσης ή ευθύνης έναντι των συμμετεχόντων και νικητών. Η Διοργανώτρια διατηρεί την ευχέρεια να ακυρώσει συμμετοχές με αποτέλεσμα οι ενδιαφερόμενοι να μην συμμετέχουν στο διαγωνισμό, εάν προσβάλλουν την εικόνα των εταιρειών ή τα κρατούντα ήθη και έθιμα κ.λ.π. Επίσης, θα ακυρώνονται συμμετοχές που περιέχουν προσβλητικό της τιμής και αξιοπρέπειας περιεχόμενο έναντι Δημόσιας ή Διοικητικής ή Εκκλησιαστικής Αρχής ή οποιουδήποτε τρίτου, περιεχόμενο υβριστικό, εμπρηστικό, ρατσιστικό, ή αντικείμενο στις κείμενες διατάξεις ή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο απρεπές κατά την απόλυτη κρίση της Διοργανώτριας.

Οι συμμετέχοντες/ουσες δεν έχουν ούτε αποκτούν κανένα απολύτως δικαίωμα πάνω στα σήματα, ονόματα, ενδείξεις, εμβλήματα και λοιπά διακριτικά του ιστότοπου «My Happy Hour».

Η συμμετοχή στην παρούσα προωθητική ενέργεια προϋποθέτει πρόσβαση των ενδιαφερομένων στο διαδίκτυο με δικά τους τεχνικά μέσα. Η Διοργανώτρια δεν αναλαμβάνει καμία υποχρέωση αναφορικά με την εξασφάλιση, την υποβοήθηση της πρόσβασης σε χώρους διαδικτύου ή την παροχή διευκολύνσεων σε κάθε ενδιαφερόμενο. Η πρόσβαση στο δικτυακό τόπο της προωθητικής ενέργειας επιτρέπεται μόνο υπό τους όρους λειτουργίας του οικείου διακομιστή (server) και τις τεχνικές και λοιπές προϋποθέσεις και προδιαγραφές του διαγωνισμού. Περαιτέρω, η Διοργανώτρια δεν ευθύνεται για οιαδήποτε επιβάρυνση των συμμετεχόντων-χρηστών εκ των άνω αιτιών. Οι συμμετέχοντες ρητά αποδέχονται ότι έχουν αποδεχθεί τους όρους εγγραφής του Facebook και της σελίδας «My Happy Hour» και συνακόλουθα παραιτούνται από κάθε σχετική αξίωσή τους έναντι της Διοργανώτριας.

6. Δώρα. Το δώρο του Διαγωνισμού είναι:
Για 5 άτομα 1 πύργο 5 Lt μπύρα της επιλογής τους + 1 ποικιλία mix grill μεγάλη + 1 μπρέτσελ  αξίας 75,00€ στην τοποθεσία Arch Beer House στo Περιστέρι στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως 91-93, Αθήνα, Εκτός Παρασκευής και Σαββάτου.

7. Τρόπος Ανάδειξης Νικητή Διαγωνισμού: Ο νικητής/ρια ορίζεται κατόπιν κλήρωσης που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 06/05/2014 επί του συνόλου των συμμετεχόντων που έχουν κάνει “Like” στη σελίδα Facebook «My Happy Hour», “Κοινοποίηση” της «φωτογραφίας» του διαγωνισμού και εγγραφή στην ιστοσελίδα www.myhappyhour.gr καθώς επίσης έχουν αποδεχτεί του όρους του Διαγωνισμού.

8. Ενημέρωση για την κατακύρωση. Την Τρίτη 06/05/2014 θα ανακοινωθεί το όνομα του νικητή και το αντίστοιχο δώρο με ανάρτηση ειδικού– σχετικού ποστ στη σελίδα του ηλεκτρονικού ιστότοπου My Happy Hour http://www.myhappyhour.gr/blog εφόσον πρωτίστως έχει ενημερωθεί τηλεφωνικά ή μέσω email ο νικητής από την Διοργανώτρια. Σε περίπτωση που για οποιονδήποτε λόγο δεν βρεθεί ο πρώτος νικητής θα υπάρξουν μέχρι και 3 επιλαχόντες για την κατακύρωση.

9. Αξιοποίηση Δώρου. Για τον τρόπο και τον χρόνο παραλαβής του δώρου ο/η νικητής/ρια θα ενημερωθεί την ίδια ημέρα της κλήρωσης, 06/05/2014. Η ενημέρωση θα γίνει με τηλέφωνο ή email ή με ηλεκτρονικό μήνυμα μέσω Facebook. Ο/H νικητής/ρια του δώρου θα μπορεί να επισκεφθεί το κατάστημα Arch Beer House στo Περιστέρι στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως 91-93, μέχρι και τις 31 Μαίου 2014 για να παραλάβει το δώρο του, εκτός Παρασκευή και Σάββατο. Για την παραλαβή του δώρου απαραίτητη είναι η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητάς ή οποιοδήποτε άλλου δηλωτικού της ταυτότητας του/της έγγραφου. Τα δώρα του διαγωνισμού είναι συγκεκριμένα, προσωπικά και δεν ανταλλάσσονται, ούτε δύναται να ζητηθεί η εξαργύρωσή τους σε χρήμα σε οποιαδήποτε τιμή.

10. Ευθύνη. Η ευθύνη της Διοργανώτριας περιορίζεται αποκλειστικά και μόνο στη διάθεση του προγραμματισμένου δώρου. Διευκρινίζεται ότι η Διοργανώτρια δεν φέρει καμία ευθύνη και ο νικητής/ρια δεν διατηρούν καμία απαίτηση, αξίωση ή δικαίωμα κατά αυτής σε καμία περίπτωση. Για οποιαδήποτε διαφορά τυχόν ανακύψει σχετικά με το διαγωνισμό και την εφαρμογή των παρόντων όρων, αρμόδια ορίζονται αποκλειστικά τα δικαστήρια των Αθηνών και εφαρμοστέο δίκαιο το ελληνικό.

Ο/Η Συμμετέχων/ουσα δηλώνει ότι έλαβε πλήρη γνώση του συνόλου των Αναλυτικών Όρων του Διαγωνισμού, τους οποίους αποδέχεται ανεπιφύλακτα στο σύνολό τους. Ο/Η Συμμετέχων/ουσα δηλώνει ότι δεν έχει οποιαδήποτε αξίωση, υφιστάμενη ή/ και μελλοντική κατά της Διοργανώτριας, των στελεχών, υπαλλήλων και βοηθών εκπληρώσεώς της αναφορικά με τη διενέργεια του Διαγωνισμού, την εφαρμογή των όρων, ή οποιαδήποτε άλλη αιτία σχετίζεται άμεσα ή έμμεσα με το Διαγωνισμό.

Ο/Η Συμμετέχων/ουσα ρητά παρέχει με την συμμετοχή της τη συγκατάθεση της και εξουσιοδότηση στην Διοργανώτρια για την προβολή της εν λόγω ενέργειας ή/και των αποτελεσμάτων της μέσω ραδιοφώνου, τηλεόρασης καθώς και μέσω του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου ή και του INTERNET ώστε η Διοργανώτρια να μπορεί να χρησιμοποιήσει και δημοσιεύσει για διαφημιστικούς σκοπούς το όνομα του νικητή/ριας, φωτογραφίες, φιλμ και βίντεο και ενδεχομένως να χρησιμοποιήσει οποιοδήποτε ειδησεογραφικό στοιχείο σχετικό με την παρούσα προωθητική ενέργεια για διαφημιστικούς σκοπούς.

11. Ανάκληση Προκήρυξης – Τροποποίηση Όρων. Η Διοργανώτρια διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει, ανακαλέσει, παρατείνει ή μειώσει τη διάρκεια της παρούσας προωθητικής ενέργειας, χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση, κατά την κρίση της καθώς και να μεταβάλλει τους όρους και τις ημερομηνίες συμμετοχής ή /και να ματαιώσει την προωθητική ενέργεια στη σελίδα του “My Happy Hour” στο Facebook. Σε περίπτωση διακοπής ή ακύρωσης, οι συμμετέχοντες/ουσες δεν θα δικαιούνται να προβάλουν οποιαδήποτε αξίωση κατά της Διοργανώτριας. Οι συμμετέχοντες/ουσες οφείλουν να ενεργούν νόμιμα και μέσα στα πλαίσια των χρηστών και συναλλακτικών ηθών. Μετά την εκπνοή της διάρκειας της προωθητικής ενέργειας κάθε υποχρέωση της Διοργανώτριας παύει να υφίσταται και η Διοργανώτρια δεν υπέχει οποιασδήποτε υποχρέωσης ή ευθύνης έναντι των συμμετεχόντων/ουσών.

12. Αποδοχή των όρων. Η συμμετοχή στον διαγωνισμό προϋποθέτει ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων συμμετοχής και συνεπάγεται τη συνακόλουθη παραίτηση από κάθε σχετική αξίωση έναντι της διοργανώτριας εταιρείας.

Πνευματική ιδιοκτησία © 2022 My happy hour . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα. Powered by nopCommerce | Developed by 3-Click